Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

‘Πυρήνες Φωτός’
Πως πήραν το όνομα τους 

 Μου δόθηκε αυτό το όνομα, Πυρήνες Φωτός, όταν ζήτησα να δω πως δημιουργείται το σύμπαν. Μέσα σε ένα όχημα φωτός, ο αρχάγγελος Γαβριήλ με πήρε πέρα από πλανήτες, πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, πέρα από τον γαλαξία μας, πέρα από πολλά άγνωστα μέρη, που δεν μπορούσα να καταλάβω που βρίσκομαι. Κάπου σε μια κάποιου είδους διάσταση ήταν τρία όντα, τρία όντα σαν μεγάλα βουνά. Μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω. Ήταν καθαρό φως, δεν ξεχώριζε καμιά σιλουέτα, κανένα χαρακτηριστικό, ήταν καθαρό φως, ρεύμα, τίποτε άλλο και ήταν τρία μαζί. Αμέσως σκέφτηκα τις τρεις φλόγες της καρδιάς. Ήταν τρία μαζί και συγκεντρώνονταν και παρήγαγαν ηλεκτρισμό, δημιουργώντας μια σφαίρα στο κέντρο τους. Αυτή την σφαίρα την προωθούσαν να μεγαλώσει, να μεγαλώσει, μια σφαίρα καθαρού φωτός, να μεγαλώσει, να μεγαλώσει...Και κάποια στιγμή απομακρύνονταν και άφηναν αυτή την σφαίρα να μεγαλώνει τώρα από μόνη της και να τρέφεται από μόνη της. Μπορούσε να υλοποιήσει ενέργεια από τον σύμπαν, να δημιουργήσει το φως και να μεγαλώνει μόνη της. Και μετά, αυτά τα τρία όντα πήγαιναν σε άλλο σημείο του σύμπαντος για να δημιουργήσουν ξανά το ίδιο. Αυτή ήταν η δουλειά τους.

Πήγα κοντά και ρώτησα ‘Τι κάνετε;’.  Η απάντηση τους ήταν ‘Δεν έχουμε σαν εσάς στα άλλα σύμπαντα, να παλεύουμε μεταξύ μας. Απλώς εμείς δημιουργούμε φως και το αφήνουμε να μεγαλώσει.  Άλλα όντα παρόμοια με εμάς, αλλά με άλλες ιδιότητες δημιουργούν πυρήνες διαφορετικού φωτός. Δεν τσακωνόμαστε ο ένας με τον άλλο, σαν να παίζουμε ένα παιχνίδι. Έτσι ο καθένας δημιουργεί τους πυρήνες του και τους αφήνει να μεγαλώσει. Και έτσι γεμίζει το σύμπαν με διάφορων ειδών φωτός. Αυτό το παιχνίδι παίζουμε και ονομάζουμε αυτούς τους πυρήνες, Πυρήνες Φωτός.

Έτσι μου δόθηκε το όνομα να ονομάσω αυτήν την οργάνωση Πυρήνες Φωτός. Η δουλειά μου είναι να πηγαίνω σε μέρη να δημιουργώ  οικογένειες φωτός με τα σεμινάρια που διδάσκω, ώστε να δημιουργηθεί ένας πυρήνας φωτός, μια οικογένεια φωτός αδελφών ψυχών που να ενώνονται μεταξύ τους. Και αυτός ο πυρήνας να φέρνει και άλλους κοντά τους και να διευρύνεται, να μεγαλώνει και να καλύπτει την πόλη,  την χώρα τους, το πλανήτη μας. Πυρήνες Φωτός λοιπόν, με αυτό τον τρόπο μου δόθηκε το όνομα αυτό και το έβαλα.

Αθανάσιος Παναγή
Ευχαριστώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου