Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Μυητικό ταξίδι στη Καλαμάτα- Προετοιμασία για την νέα Γη 13-17/06/24

 

 Μυητικό ταξίδι στη Καλαμάτα- Προετοιμασία για την νέα Γη 13-17/06/24



Πρόγραμμα Ταξιδιού

1η μέρα Πέμπτη 13/06: Συνάντηση στη Καλαμάτα όλη η ομάδα. Μετά την άφιξη όλων φεύγουμε προς τα πάνω ψηλά στα βουνά με προορισμό το χωριό Αλαγονία. Άφιξη και εγκατάσταση στα ξύλινα σπιτάκια της Αλαγονίας.

 

   

Συνάντηση στη αυλή για άνοιγμα του κύκλου με τον Αθανάσιο Παναγή. Ελαφριές ασκήσεις Qigong.  


                                                                                                       

Επεξήγηση του προγράμματος και δείπνο στο εστιατόριο. Απόσυρση και ξεκούραση στα σπιτάκια.

2η μέρα Παρασκευή 14/06: Πρωινό ξύπνημα συνάντηση στις 7 στην αυλή για ασκήσεις yoga-Qigong. Κάθοδος στον καταρράκτη του χωριού για ενεργοποίηση και μπάνιο για κάθαρσή για όποιον επιθυμεί.

Πρόγευμα ομοφαγικό ενεργό-πνευματικής διατροφής στο εστιατόριο. Μάθημα ενεργό-πνευματικής διατροφής για το πρόγευμα. Κάθοδος στο περιβόλι με τον Παναγιώτη Μανίκη και μάθημα φυσικής καλλιέργειας. https://www.youtube.com/watch?v=R0N_hZeW2v0&ab_channel=NaturalFarmingCenter . Ελεύθερος χρόνος ξεκούρασης μέχρι το απόγευμα. Περπάτημα στο χωριό σε μονοπάτι της περιοχής. Ομιλία.  Απογευματινό μάθημα Qigong. Δείπνο στο εστιατόριο. Ομιλία και κλείσιμο της μέρας.

3η μέρα Σαββατο15/06:  Πρωινό ξύπνημα στις 7 στην αυλή για yoga-Qigong . Κάθοδος στον καταρράκτη για φόρτιση και μπάνιο κάθαρσης για όποιον επιθυμεί. Πρόγευμα ενεργό-πνευματικής διατροφής στο εστιατόριο. Μάζεμα αποσκευών από τα δωμάτια, φεύγουμε γύρω στις 09:00 για αρχαιολογικό χώρο  και ενεργειακή εργασία στο υπέροχο μεσαιωνικό κάστρο του Μυστρά. 

Τελειώνοντας κατευθυνόμαστε στο ξενοδοχείο στην Καλαμάτα. Γύρω στις 16:00 συνάντηση με τη Χριστίνα Καπενή με αριθμολογία και αυστραλιανά ανθοϊάματα.



Απογευματινό μάθημα Qigong.  Χρόνος ελεύθερος για περιδιάβαση στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας και πιθανό δείπνο σε εστιατόριο της περιοχής για όποιον επιθυμεί. Συγκέντρωση στο ξενοδοχείο για να κλείσουμε τη ημέρα.

4η μέρα Κυριακή 16/06: Πρωινό ξύπνημα και ασκήσεις yoga-Qigong. Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και άνοδος στο ναό του Επικούριου Απόλλωνα.

Μύηση της «Θεάς του Ρόδου» και νοητική άσκηση στο κήπο του ναού κάτω από τις ελιές. Ομιλία, συζήτηση απάντηση ερωτήσεων. Αποχωρούμε για την παραλία και γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής για όποιον επιθυμεί. Αν το επιτρέπει η κατάσταση και η ομάδα το ζητά, απογευματινό μάθημα Qigong στην παραλία με διαλογισμό του ηλίου. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας.

5η μέρα Δευτέρα 17/06: Πρωινό ξύπνημα και ασκήσεις yoga-Qigong . Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και κλείσιμο της εκδρομής με τη συμμετοχή όλων σε μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης.  Φεύγουμε για την επιστροφή με τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα στις καρδιές μας. Για όποιον επιθυμεί μπορεί να επεκτείνει της διακοπές του στη υπέροχη Καλαμάτα.

 

Τι περιλαμβάνεται στη τιμή: Όλες οι μεταφορές με minibus  για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας στο νομό Μεσσηνίας. Οι τέσσερεις διανυκτερεύσεις, 2 στα ξύλινα σπιτάκια της Αλαγονίας σε τρίκλινο και 2 στο ξενοδοχείο στην Καλαμάτα σε δίκλινο. Τα εισιτήρια εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους. Όλα τα προγεύματα και τις 4 μέρες. Δύο δείπνα στο εστιατόριο στα ξύλινα σπιτάκια. Όλα τα μαθήματα από τρεις δασκάλους και οι μυήσεις.

Τι ΔΕΝ περιλαμβάνετε στη τιμή: Αεροπορικά εισιτήρια. Μεταφορά από και προς τα αεροδρόμια. Τα εισιτήρια για τα ΚΤΕΛ, ή οποιοδήποτε μέσο χρησιμοποιηθεί για την μετάβαση στην Καλαμάτα. Γεύματα και δείπνα που δεν αναγράφονται πιο πάνω. Ποτά και ροφήματα. Φιλοδωρήματα.

Σημείωση: Σε περίπτωση που οι τιμές μειωθούν  θα δοθούν πίσω στην ομάδα σε επιπρόσθετα γεύματα.

 

Κόστος ταξιδιού:  645 ευρώ. Η κράτηση γίνεται με 250 ευρώ προκαταβολή και εξόφληση μέχρι τέλος Μαΐου. Σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 15 Μαΐου η προκαταβολή επιστρέφεται ολόκληρη. Ακύρωση μετα τις 15 Μαΐου επιστρέφεται μόνο το 40% από την προκαταβολή. Ακύρωση τον Ιούνιο δεν επιστέφετε η προκαταβολή.

Προσφορά 1η : Κράτηση με προκαταβολή μέχρι τις 15 Μαρτίου και εξόφληση μέχρι τέλος Απριλίου ολικό κόστος 545 ευρώ.

Προσφορά 2η : Κράτηση με προκαταβολή μέχρι τις 15 Απρίλιου και εξόφληση μέχρι τέλος Μαΐου, ολικό κόστος 595 ευρώ.

Όσο αφορά τα ξύλινα σπιτάκια στην Αλαγονία δεν έχουμε επιλογή εκτός από τρία άτομα σε κάθε σπιτάκι( δυο στο δωμάτιο και ένα στο σαλόνι), για αυτό το λόγο είναι περιορισμένες οι συμμετοχές που θα δεχτούμε. Μόλις συμπληρωθούν οι θέσεις κλίνει η ομάδα. Για το ξενοδοχείο στην Καλαμάτα δίνετε η επιλογή μονόκλινο με 55 ευρώ επιπρόσθετα. Το δίκλινο είναι ενσωματωμένο στην αρχική τιμή και το τρίκλινο με 20 ευρώ μειωμένη η αρχική τιμή κατά άτομο.

Το σημείο συνάντησης της ομάδας είναι η καφετέρια μέσα στο δημοτικό πάρκινγκ απέναντί από το σταθμό ΚΤΕΛ στην Καλαμάτα το απόγευμα της Πέμπτης 13/06. Μόλις αφιχθούν όλοι, η ομάδα αναχωρεί με το mini bus για Αλαγονία το αργότερο μέχρι στις 17:00.

Πως θα πάτε μέχρι εκεί: Υπάρχει πτήση από Λάρνακα -Αθήνα-Καλαμάτα όμως φτάνει αργά το βράδι άρα θα πρέπει να αφιχθείτε από την Τετάρτη και να μείνετε κάπου στην πόλη το βράδυ, όπου την επόμενη μέρα έρχεστε στη συνάντηση της ομάδας εύκολα στη ώρα σας. Σας παραθέτουμε το τηλ. του ξενοδοχείου Rex που θα μείνουμε στην Καλαμάτα αν θέλετε να κλίσετε και άλλες μέρες 0030 2721 022334,  0030 2721 094440.

Η άλλη λύση είναι πρωινή πτήση την Πέμπτη Λάρνακα -Αθήνα και μετάβαση από το αεροδρόμιο με το λεωφορείο express (5,5 ευρώ τηλ. 00302108202900,ή 11185) προς ΚΤΕΛ Κηφισού. Στο σταθμό του ΚΤΕΛ παίρνετε εισιτήριο για την Καλαμάτα  με επιστροφή, ανάλογα με τα σχέδια σας, (γύρω στα 30 ευρώ, τηλ.0030 210 5134293, 0030 210 5134273 ). Σε 2 με 3 ώρες θα είσαστε Καλαμάτα μαζί μας. Το ίδιο δρομολόγιο  και όταν θα φεύγετε.  

Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της Aegean airlines και να κλείσετε μεμονωμένες πτήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα σας.

Τα τηλεφωνά μας θα είναι ανοικτά ώστε να επικοινωνείτε μαζί μας συνεχώς για πληροφορίες. 00357 99577314 Αθανάσιος, 0030 697 379 7079 Βίκυ.

Η μεταφορά των χρημάτων θα γίνεται με τρεις τρόπους:

1.       Μετρητά στο Κέντρο μας στη Λεμεσό 99577314 ή στη Βίκυ στην Αθήνα 0030 697 379 7079.

2.       Με μεταφορά στη Revolut στο αριθμό 99577314 Αθανάσιος.

3.       Σε λογαριασμό τράπεζας που θα σας σταλεί με τη δήλωση συμμετοχής σας.                                                                                                                                                             

 

Ποιοι Μπορούν να συμμετάσχουν στο ταξίδι: Ανοικτό για όλους γνωστούς και άγνωστους φίλους πάνω των 18 ετών που βρίσκονται στην αναζήτηση του πνευματικού δρόμου του φωτός. Αν υπάρχουν ανήλικα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους.

 

Ποια τα οφέλη που θα αποκομίσουμε: Η μύηση της «Θεάς του Ρόδου» γινόταν στα αρχαία χρόνια σε άτομα που θα αναλάμβαναν την ευθύνη της ηγεσίας, για να διεκπεραιώσουν αποστολές προς όφελος της κοινότητας. Τώρα θα δοθεί μια ενεργειακή αναβάθμιση στους συμμετέχοντες για προετοιμασία και εναρμόνιση με την νέα ενεργειακή υπόσταση που καθημερινά ανεβαίνει ο πλανήτης μας. Ιδανικό για άτομα που έχουν επιλέξει ή είναι στο δρόμο προς οποιαδήποτε είδους πνευματικής διδασκαλίας και προσφοράς στην ανθρωπότητα, ώστε να τους δοθούν σταδιακά όλα όσα χρειάζονται υλικά και άυλα για την καλύτερη διεκπεραίωση της αποστολής τους. Αυτό θα ολοκληρωθεί με την επαφή μας την τελευταία μέρα στο ναό του Επικούριου Απόλλωνα  με την παρουσία τις Πλειάδιας ιεραρχίας και άλλων φωτεινών οντοτήτων.

 

Τι χρειάζεται να έχουμε μαζί μας: Καλοκαιρινά ρούχα αναλόγως της εποχής, μαγιό, καπέλο, μια χοντρή πετσέτα που θα χρησιμεύσει ως yoga στρώμα και επίσης για την παραλία. Μια ζακέτα ελαφριά για την άνοδο μας στο ναό του Απόλλωνα και ίσως τη χρειαστείτε και τα βράδια στην Αλαγονία. Μια ελαφριά μακριά εσάρπα - μαντίλι για να καλύπτετε το κεφάλι σας όταν θα καθόμαστε σε διαλογισμό. Μπουκάλι, ή θερμός, ή παγούρι για να το γεμίζετε με φρέσκο νερό από τις πηγές ώστε πάντα να έχετε μαζί σας. Και φυσικά καλή διάθεση και ανοικτή καρδιά για μοίρασμα με αγκαλιές αγάπης με την ομάδα.

 

Παρακαλώ διανέμετε αυτές τις πληροφορίες όπου μπορείτε στα ΜΜΔ, στις επαφές σας με email,  ώστε να το δουν περισσότερα άτομα που πιθανών να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

 

Ευχαριστούμε πολύ  !!!

Αθανάσιος Παναγή

Βίκυ Αθανασιάδου

Χριστίνα Καπενή

Όταν δώσεις χέρι βοηθείας σε κάποιον που έχει πέσει του αλλάζεις τη ζωή. Όταν όμως τον μάθεις να σηκώνετε μόνος του, του δείξεις πως να κινείτε με ασφάλεια ανεξάρτητος και ελεύθερος, τότε αλλάζεις τον ίδιο τον πλανήτη   μας  !!!

                                                          


                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου