Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014



ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ
       
        <<Αγαπημένοι σας χαιρετάμε και πάλι.
 Η δυνατότητα της ψυχής σας να διασπάται σε πολλαπλάσια ισότιμα και να έχει ταυτόχρονες πολυδιάστατες οπτικές ενσαρκώσεις, σας κάνει να προχωρείτε με υπερηχητικές ταχύτητες εξέλιξης. Το κέλυφος που αναγνωρίζεται ως ζωή, τώρα που σπάζει το αναγνωρίζετε ως πλάνη της πολικότητας σας. Αναγνωρίζεται ως μια κατάσταση που σκόπιμα βάλετε εκεί για να μπείτε στην διαδικασία για να μελετήσετε την υπόσταση σας. Αγαπημένοι, ο Δούρειος Ίππος όπως τον λέγετε από τα παλαία χρόνια, τώρα φαίνεται τόσο ψεύτικος και κενός μέσα του. Η πλάνη είναι η αιτία για να βρείτε την αλήθεια μέσα σας. Το κατεστημένο είναι απλά ένα πρόγραμμα όπως αυτά που έχετε στους υπολογιστές σας, ένα πρόγραμμα που η δουλειά του είναι να σας ανεβάσει στις διαστάσεις του χρόνου ως προς την κίνηση της ροπής του κατώτερου σας δυναμικού. Έτσι καταλαβαίνετε τι είναι αυτό που αποκαλείτε σύμπαν γύρω σας και αυτό αγαπημένοι είναι ένα κέλυφος, Δούρειος Ίππος που σας περιβάλλει.
         Η αληθινή υπόσταση που περιβάλλει την ύλη σας, που αποκαλείτε διαστάσεις, διαστέλλονται και αναδημιουργούνται σε μια πορεία του απείρου χρόνου προς την ταλα΄ντευση της εξωτερικής όψης της αγάπης, δηλαδή τα συναισθήματα σας. Αυτό που θέλουμε να πούμε, αν κατανοείτε τα συναισθήματα σας ως μια υπαρκτή εκπαιδευτική ενέργεια, τότε έχετε μπροστά σας το θαύμα του χρόνου στις διαστάσεις του σύμπαντος. Εργάζεστε ακριβώς με παρόμοιο τρόπο, εφόσον η ροή είναι συνεχές. Αγαπημένοι ίσως αυτά να σας ακούγονται πολύ εξειδικευμένα για να τα κατανοήσετε. Τα κύματα που παράγεται με τις σκέψεις σας που προέρχονται από τα συναισθήματα σας, αλλάζουν, παρεμβάλλουν, δημιουργούν  το σύμπαν ολόκληρο. όπως ανέφεραν οι παλαιοί αρχαίοι σας, οι δονήσεις είναι κυματιστός χρόνος μέσα στην κάθε διάσταση με διαφορετικό τρόπο.
Η άγνωστη επαφή που έχετε με κάθε νέο τρόπο αναγνώρισης των διαστάσεων δημιουργεί μέσα σας την αέναη ενέργεια της αγάπης χωρίς όρους. Αυτή είναι η ουσία των προγενέστερων επεισοδίων ζωής που επιλέγεται να πάρετε αποκτώντας την εμπειρία μαθημάτων. Ο Δούρειος Ίππος είναι εντελή η αναγνώριση του ιδίου εαυτού σας στο ποιος πραγματικός είσαστε και πιο μέσα, τί είσαστε. Ναι αυτό το έχετε ήδη σπάσει, δεν αποδέχεστε πια την πλάνη των κυβερνήσεων, δεν αποδέχεστε πια την πλάνη οργανωμένων πολυεθνικών συστημάτων, δεν αποδέχεστε πια την πλάνη που παράγουν τα συστήματα φόβου, δεν αποδέχεστε ούτε πια την κατώτερη σας δόνηση ως δράση- αντίδραση. Ψάχνετε το κάτι διαφορετικό και αυτό είναι οι δομές των διαστάσεων και συνδιαστάσεων που αποτελείται το σύμπαν. Όλα αυτά όμως θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι είναι γύρω από το κέντρο του δημιουργού. Για εσάς είναι πάνω και κάτω, μπροστά πίσω, αριστερά δεξιά, πολικότητα. Στην ουσία είναι η απομάκρυνση της σκέψης από το κέντρο, την πηγή του δημιουργού, που γεννάει την πολικότητα.
         Αγαπημένοι στα επόμενα έτη θα διαπιστώσετε ότι η πολικότητα είναι μια δομή αντίθετων που εσείς την δημιουργείται. Όσο περισσότερο  εναρμονίζεστε με αυτή, τόσο πιο κάτω πηγαίνετε στα κατώτερα ρευστά σας και τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η αντιπαράθεση μεταξύ σας. Όσο περισσότερο κτίζετε τον Δούρειο Ίππο της πλάνης μετά ξαναμπαίνετε στην διαδικασία να τον αναγνωρίσετε και να τον διαλύσετε. Ναι συμβαίνει και αυτό, ένα παιχνίδι που παίζεται για να μάθετε όλες τις οπτικές παραπλεύρους κάθε αρετής που επιλέγετε να μελετήσετε. Διαπιστώνετε στην πορεία ότι δεν μπορείτε να πάτε πιο πέρα γιατί αφήσατε κάτι κενό κάπου εκεί πίσω. Έτσι ξαναδημιουργείτε τον Δούρειο Ίππο της πλάνης να τον ξαναγνωρίσετε, να τον ξανασπάσετε για να μάθετε από την αρχή και να καλύψετε το κενό που αφήσετε πίσω, έτσι γίνετε, έτσι κάνετε, δεχτείτε το. Ένα παιχνίδι που παίζετε για να μάθετε όλες τις οπτικές κάθε αρετής που επιλέξατε να μελετήσετε. Αν πάτε εναντίον αυτού που σας ταλαιπωρεί τότε μεγεθύνετε τον Δούρειο ίππο της πλάνης. Αν το αποδεχτείτε τότε έχετε την δυνατότητα της ανώτερης αντίληψης για να σας περιβάλλει μια αναγνώριση του μαθήματος. Τότε η πλάνη Δούρειος Ίππος, πρόγραμμα, με ένα πάτημα του πλήκτρου της εσωτερικής κατανόησης σβήνετε έτσι απλά. Μα πως, θα σκεφτείτε; Απλά λέμε ξανά, έτσι απλά. Όλη η κατάσταση της ανέλιξης σας στηρίζεται στην κατανόηση, επίγνωση των μαθημάτων. Προχωρήσατε αγαπημένοι τόσο πολύ μέσα στις διαστάσεις των εσωτερικών πεδίων σας, που πια βιώνεται εν μέρη αυτά που λέμε πιο πάνω. Λίγο επιστημονικά ακούγονται, αλλά έτσι είναι.
                Η ακεραιότητα σας γίνετε κατανόηση της ένωσης με την ολότητα και η ολότητα γίνετε απλή καθημερινή υπόσταση σας. Αυτή είναι η αλήθεια σας ως ψυχές σε σώμα φτιαγμένες από την βαριά ύλη. Και αυτό τώρα βρίσκετε σε μια ύφεση μέσα σας, αφού τώρα δεν καταλαβαίνετε που να κατευθυνθείτε με τόσους πολέμους και πόνο που λαμβάνουν χώρα στον πλανήτη σας. Σας λέμε μην εναρμονίζεστε μαζί τους, απλά προσπαθούν να βρουν τον δικό τους Δούρειο ίππο στο δικό τους παιχνίδι. Ναι να νοιάζεστε αλλά να μην εναρμονίζεστε- συνδέεστε με αυτά. Ναι να προσπαθείτε για το καλύτερο, αλλά πρώτα να εναρμονίζεστε με το ανώτερο δυναμικό σας και μετά να μπείτε στην κίνηση της αλλαγής, αλλιώς η κίνηση της αλλαγής μπορεί να επέλθει σαν μπούμερανγκ εναντίον σας.
           Η αλλαγή φυσικά δεν έρχεται με το να σταματήσετε και να μην αφήσετε να εκδηλώθουν αυτά που θεωρείτε ότι δεν είναι καλά. Άστε τα να εκδηλωθούν, κατανοήστε το ανώτερο σχέδιο γιατί υπάρχει το ανώτερο σχέδιο, που όλα λειτουργούν με αρμονικό χαρακτήρα Αυτό όμως δυσκολεύει όταν τα βλέπετε μόνο από την δική μας οπτική. Αποδεχτείτε τα, έτσι λειτουργείτε από το κέντρο σας. Λειτουργήστε από το στάδιο του ειρηνοποιού και όχι του τιμωρού, αυτό δεν φέρνει ειρήνη αλλά απλά συνεχίζει την ροή  της δράσης-αντίδρασης και την επέκταση της ίσως σε πιο μεγάλους κύκλους. Η ισορροπία του πλανήτης σας επέρχεται όταν δράτε από το δικό σας κέντρο ισορροπίας αφού καταφέρετε να το δημιουργήσετε μέσα σας πρώτα. Ότι επιζητάτε να γίνει έξω από εσάς, κάντε το αγαπημένοι πρώτα μέσα σας. Έτσι ο πλανήτης σας αλλάζει προς την κατεύθυνση του Θεού-Δημιουργού- Αγάπης.>>
Συμβούλιο Γερόντων Μελχισεδεκ



Εδώ το συμβούλιο αναφέρετε με έμμεσο τρόπο στην κατάσταση  των θεμάτων που επικρατεί στον πλανήτη μας.  Εδώ και  δύο χρόνια γίνεται μια πιεστική προσπάθεια μιας μεγάλης εμπλοκής διαμάχης που δεν καταλήγει όμως στο ποθητό αποτέλεσμα των εμπλεκομένων για τον λόγο ότι πολλοί άνθρωποι έχουν στραφεί στο πνεύμα, εφόσον όλοι οι άλλοι δρόμοι έχουν σχεδόν κλείσει. Οι καταστάσεις του πλανήτη έχουν μια πιο πολυμορφική φάση ουδετερότητας. Η ουδετερότητα έχει ανέβει πάρα πολύ. Όμως άλλο ουδετερότητα και άλλο απάθεια. Δεν είναι φυσικά να κλείνουμε τα μάτια σε ότι γίνεται αλλά να μην μπαίνουμε στην θέση του απέναντι, ότι γίνεται γύρω μας, κοντά μας ακόμα και μέσα μας, να μην συνδεόμαστε. Όσο η μάζα των ανθρώπων συνδέονται με τα γεγονότα του πόνου και της στέρησης, τόσο οι κακουχίες και πόλεμοι θα συνεχίζονται . Αν συνδεθούμε με την αγάπη του δημιουργού Θεού, πηγή του φωτός και της αγάπης τότε ίσως καταφέρουμε να έχουμε το ποθητό συνεχές της ισορροπίας των δυνάμεων στον πλανήτη μας, όπως αυτό που ήρθαμε να είμαστε. Και αυτό μόνο με την αγάπη γίνεται, τίποτε άλλο.


Αθανάσιος Παναγή
Πνευματικός Σύμβουλος
Ενεργειακός Θεραπευτής
Δάσκαλος Σεμιναρίων Πνευματικής Αφύπνισης για την 5ην διάσταση
Και στο facebook
pirinesfotos.blogspot.com


Το παρών δελτίο μπορείτε να το διαδώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε και να το χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε, διατηρώντας πάντα το όνομα και τα στοιχεία του συγγραφέα και της πυγής της προέλευσης του μηνύματος.
Για όσους δεν έχουμε τα στοιχεία τους, αν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα παρακαλώ στείλτε το αίτημα σας στο e-mail που αναγράφετε πιο πάνω για να καταχωρηθείτε στην λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
Επίσης αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα, παρακαλώ πάλι να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα στο ίδιο e-mail με το αίτημα σας, ώστε να αφαιρεθείτε από την λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
Απαραίτητα στοιχεία και για τους δύο λόγους:

Χώρα και Πόλη διαμονής:___________
Ονοματεπώνυμο:___________
Email:___________________


Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συνεργασία σας στη συμμετοχή και επέκταση στο φως του κόσμου.


                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου