Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Η ΑΓΑΠΗ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΟΜΗ


Μοιράζομε μαζί σας το συντονισμό με το άυλο από ένα μέλος μας, που με επίμονή και υπομονή κατάφερε να ανοίξει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορεί να γειώσει αυτό το μήνυμα της αγάπης από τον διδάσκαλο της αγάπης Ιησούς.
Και ο Χριστός είπε Αγαπάτε Αλλήλους. Η Αγάπη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι το μόνο που μπορεί να μας οδηγήσει στο Θεό. Η αγάπη στη καρδιά μας, εκεί που μεγαλώνουμε ,εκεί που γεννιόμαστε, εκεί που πεθαίνουμε, εκεί που αγαπάμε, εκεί που βρίσκουμε το Θεό μέσα μας, στη καρδιά μας.
Τα αποτελέσματα μια τρίχρονης εκπαίδευσης στο σχολείο των Πυρήνων Φωτός με πειθαρχεία και τριβή από την ίδια τη ζωή, με άφεση και παράδοση στο θείο εαυτό αποφέρουν καρπούς. Νιώστε το, χαρείτε το, μοιραστείτε το!!!



Η ΑΓΑΠΗ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΟΜΗ

Η αγάπη είναι η ουσία μετουσίωσης κάθε ανθρώπινου οργανισμού. Είναι η ροή ενέργειας από την οποία φτιάχτηκε το σύμπαν και ως τέτοια είναι απαραίτητη για κάθε είδους δημιουργίας.

Ότι φτιάχνετε με αγάπη μπορούμε να πούμε ότι δονείται σε μια συχνότητα η οποία διατηρεί την φύση του υποκείμενου υποδοχέα της σε μια κατάσταση φυσικής συμπαντικής ροής. Όταν το υποκείμενο δονείται σε αυτή την συχνότητα η σύνδεση του με οτιδήποτε υπάρχει γύρω του είναι συμβατική και όχι παρασιτική ή ανταγωνιστική. Επιπλέον η συνεχής δόνηση στην συχνότητα της αγάπης και η συνεχής ροή της ενέργειας αυτής από και προς τα πάνω δημιουργεί ένα κύκλωμα ενέργειας και βοηθά το υποκείμενο στην εξέλιξη του αλλά και στην εξέλιξη όλων των πραγμάτων γύρω του.

Η καταρχήν σύνδεση με τις τρείς φλόγες της καρδιάς σας, με την ψυχή σας και την συμπαντική ροή ενέργειας και η ενεργοποίηση τους μέσω του διαλογισμού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξη σας στην δόνηση της αγάπης. Η ενεργειακή αυτή ανταλλαγή σε αντίθεση με όλα τα άλλα είδη που ζουν στην γη και στα οποία η ανταλλαγή αυτή γίνεται ασυνείδητα, πράγμα το οποίο καθοδηγεί την εξέλιξη τους, ο άνθρωπος πρέπει να προβαίνει σε συνειδητή ανταλλαγή ενέργειας. Μόνο η συνειδητή ανταλλαγή ενέργειας έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας συνεχούς προδιάθεσης για δημιουργία και εξέλιξη. Πρέπει λοιπόν ο άνθρωπος να εξασκηθεί στο να νιώθει το κάθε τι γύρω του. Η σύνδεση μέσω του  τσάκρα της καρδιάς και η συνειδητή διατήρηση αυτής της ένωσης στην καθημερινότητα της ζωής έχει ως αποτέλεσμα μια εκπληκτική μεταμόρφωση της ζωής σας. Ζώντας στην συχνότητα της αγάπης αφήνει /κάνει το υποκείμενο (άνθρωπο)   ανοικτό κανάλι για τη ροή της συμπαντικής ενέργειας πράγμα το οποίο τον βοηθά να πετύχει τον σκοπό της ενσάρκωσης του.

Η αγάπη δεν μπορεί να υπάρξει έξω από εσένα. Βρίσκεται μέσα σου. Έχει δοθεί σε κάθε άνθρωπο ως θείο δώρο με τη μορφή της ροζ φλόγας η οποία βρίσκεται στο κέντρο της καρδιάς σου (στο τσάκρα της καρδιας). Ενεργοποίησε την φλόγα αυτή και άσε την να ρέει άφθονα γύρω σου. Τότε μόνο δημιουργείται η ροή της αφθονίας. Δώσε πρώτα σε εσένα και όταν γεμίσεις τότε μπορείς να δώσεις και στους άλλους. Ενεργοποίησε την φλόγα και άσε την να ρέει με αφθονία μέσα σου. Αγάπησε τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι γιατί μόνο μέσα από την αγάπη αυτή μπορεί να βελτιωθεί, μόνο μέσα από την αγάπη μπορεί ο άνθρωπος να κάνει υπέρβαση χαρακτήρα. Μόνο μέσα από την αγάπη μπορεί να διαβαίνει μέσα του το καλό προς τον εαυτό του και προς τους άλλους.

Η έλλειψη αγάπης και χρήσης της φλόγας αυτής δημιουργεί ένα κενό, μια βαθιά απώλεια στον άνθρωπο που συχνά παρερμηνεύεται και μεταφράζεται ως χαμηλή αυτοεκτίμηση, κατάθλιψη, αδιαφορία, έλλειψη ενδιαφέροντος για τη ζωή.

Όλα αυτά μπορούν εύκολα να λυθούν με το εργαλείο που σας έχει δοθεί. Η ενεργοποίηση της ροζ φλόγας της καρδίας σας παράγει μια συγκεκριμένη ενέργεια στα κύτταρα του υποκείμενου (ανθρώπου) που με την πάροδο του χρόνου μεταλλάσσει, θεραπεύει το υποκείμενο από όλες τις αρρώστιες της εποχής μας.

 «Η αγάπη θέλει συνεχή και αδιάκοπη θέληση για να υπάρχει ως έχει»

Ιησούς Χριστός
διαμέσου της

Μαρία Κητρομηλήδου

1 σχόλιο: