Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Πολυδιάστατή Yπαρξη

 


Πολυδιάστατή  ύπαρξη

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               <<Τα πάντα λυπών ξεκινούν να φαίνονται εντελώς πια καθαρά. Καλείτε ο κάθε άνθρωπος να λάβει μια θέση και να είναι έτοιμος να την υποστήριξη αυτή τη θέση. Αυτό όμως δεν είναι το ζητούμενο από τον ανώτερο σας εαυτό αλλά από τα κοινωνικά πρότυπα που καθορίζουν ακόμα ποιος είσαι . Η επικοινωνία για αυτά τα πρότυπα με τον ανώτερο εαυτό σας, τα καταδεικνύει ος μια κατάσταση ατελές και μικρή. Από την άλλη όμως αυτό αποκτά ψηλή σημασία από το κατώτερο δυναμικό σας που εισβάλλει με ασέβεια, επειδή ακόμα δεν αφήνεστε να πάτε με τη ροή του πνεύματος αλλά η ύλη σας σπρώχνει να πάρετε τη δική της πλευρά. 

Δεν υπάρχει κάτι που δεν αρμόζει με αυτή την επιλογή αλλά το πνεύμα χάνει την επιρροή πάνω στην ύπαρξη σας αφού η ίδια η απόφαση σας το περιορίζει στη προστατευτική δομή που οργανώνει για εσάς. Αυτό είναι μια διαρκές μάχη της πολικότητας σε μια αντίστροφη φορά από κάτω προς τα πάνω και αντίθετα. Δίνετε αλλεπάλληλα η ευκαιρία να δεχτείτε την ύπαρξη σας ος πνεύμα μέσα στη ύλη ενώ εσείς επιλέγετε να είστε ύλη με λίγο πνεύμα. Το πρώτο θα φέρει ανώδυνα την ύλη κοντά σας ακόμα και περισσότερη από αυτή που χρειάζεστε. Το δεύτερο περιλαμβάνει πολλή εργασία σε βαθμό δουλείας όπου και με ελάχιστα αποτελέσματα και όχι τα αναμενόμενα.

Η συνεχείς ένωση και επικοινωνία με αυτό που πραγματικά είστε  είναι η νέα σας πραγματικότητα και η μοναδική που επιβάλλετε να κυριαρχήσει στην ύπαρξη σας. Αυτή η ένωση δεν χρειάζεστε να τη βλέπετε σαν μια ένωση από ψηλά στα χαμηλά αλλά μια κατάσταση ολικής επαναφοράς ολόκληρης της ύπαρξη σας στο κέντρο της καρδιά σας αφού από εκεί αρχίζουν όλα. Η καρδιά σας είναι η αιθερική πύλη που από μέσα και μέσα σας ζει ο θεός. Ωσότου συνειδητά αφήνετε την πόρτα της αγάπης ανοικτή μέσα από όλες της αισθήσεις σας ος το ένα υπαρκτό σε όλα τα πολυδιάστατα επίπεδα θα αυξάνετε η πνευματική σας συνειδητότητα.

Όλη αυτή η τεχνογνωσία ίσως να φαντάζει εξωπραγματική ωσότου αντί να την βιώσετε προσπαθείτε να την κατανοήσετε με τη περιορισμένη λογική σας. Δεν θα βρείτε καμιά εξήγηση με τη λογική σας που να απαντά όλες τις απορίες σας. Η εξωπραγματική αυτή θεωρία δεν είναι τίποτα περισσότερο από την πολυδιάστατη ύπαρξη σας σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει κατανόηση αλλά βιωματική ύπαρξη στο παρόντα χρόνο. Έτσι έχετε την σύνδεση με το πνεύμα στο μέγιστο βαθμό που μπορεί να αποδεικτή η σταδιακή εξελικτική σας γραμμή. Δεν είναι κάτι δύσκολο όταν χρησιμοποιήσετε την πολυδιαστατικότητα της καρδιά σας θα έρθει απλά αμέσως αυτή η πολυπόθητη σύνδεση με το πνεύμα- ανώτερο εαυτό σας. Μιλήστε με απλά λόγια  σε αυτό που πραγματικά είστε και θα το βιώσετε ότι είστε πράγματι αυτό που είστε.

Η αγάπη και φως σε μια πιο συμπυκνωμένη ένωση είναι αυτό που φτιάχνει τη ύλη. Η ύλη υπάγετε στο φως και όχι το αντίθετο. Έχετε την ικανότητα να μεταλλάξετε τα πάντα χωρίς όριο. Το αποτέλεσμα όμως εξαρτάτε από την πίστη σας. Η πίστη λειτουργεί σας ένα ελατήριο που ενώνει το υλικό με το άυλο. Αυτό το ελατήριο πάλλετε και λυγίζει κάθε φορά που η πίστη σας μεγαλώνει όταν ανακαλύπτετε της δυνατότητες σας. Η αμφιβολία προς αυτές τις ίδιες τις δυνατότητες σας κάνει το ελατήριο σκληρό σαν πέτρα όπου και τα αποτελέσματα χάνονται στην πορεία της αναμονής προς το τίποτα της αγάπης χωρίς όρους. Με λίγα λόγια κάντε την ένωση, διατηρήστε την και μην περιμένετε κανένα αποτέλεσμα. Η αναμονή για τους καρπούς θα δώσει χώρο πάλι στη αμφιβολία να φυτρώσει και να διαλύσει οποιοδήποτε αποτέλεσμα να υλοποιηθεί.

Αυτή λυπών είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για υλοποίηση στη νέα γη που όσο πάει αυτές η ενεργειακές δομές μεγαλώνουν. Όσο πάει γίνετε ακόμα ποιο εύκολο να διατηρήσετε την ένωση δυναμώνοντας το ελατήριο της πίστη προς την ίδια την θεϊκή σας ύπαρξη της αγάπης του θεού μέσα σας  !!! >>

Από την πηγή του φωτός

Αθανάσιος Παναγή

Αν σας βοήθησε προωθήστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου