Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

 

Εξέλιξη πλανητών και ανθρώπων !!!

     Κάθε πλανήτης που περνά στην εξελικτική γραμμή φτάνει σε ένα σημείο κρίσιμο δυο θεμάτων  όπου πολλοί πλανήτες δεν καταφέρνουνε να περάσουν. Και ποια είναι αυτά τα θέματα???

  Το πρώτο είναι η αποδηκοπείηση του DNA και οι κλωνοποίηση των όντων. Υπάρχει ο κίνδυνος να μπουν στην εγωιστική διαδικασία να το παίζουν θεοί ανώτεροι αντί να το χρησιμοποιήσουν για το καλό της ανθρωπότητας.

Και το δεύτερο είναι η πυρηνική ενέργεια.

Το πέρασμα από αυτό το κρίσιμο σημείο είναι να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και όχι το αντίθετο ως όπλο. Άμα το περάσουν αυτό τότε μπαίνουν στο κβαντικό πολυδιάστατο πεδίο και απορρήπτου και τα δυο αυτά θέματα. Άρχισε στραβά από στραβά όντα και αποστάτες ανθρώπους αλλά η Διαγαλακτιακη συμμαχία πήρε την άδεια να το διορθώσει. Στη δεκαετία του 60-70 με την κάθοδο της 4ης ακτίνας στο πλανήτη μας όπου τελικά χρησιμοποιήθηκε από τους χίππης στο κατώτερο επίπεδο και πάλι κατηφόρισε η ανθρωπότητα.

Είμαστε η 5η φυλή που φτάνουμε μέχρι το αυτό το σημείο. Οι προηγούμενες 4 φυλές προηγουμένως, δεν τα κατάφεραν και καταστράφηκαν. Για το λόγο αυτό ο δημιουργός αποφάσισε ότι θα αφήσει τον πλανήτη να καταστραφεί γιατί δεν υπάρχει ελπίδα. Η άυλη Λευκή Ιεραρχία των αρχαγγέλων και αναφθέντων διδασκάλων ( οι άνθρωποι που αποκαλούνται λευκή ιεραρχία στη γη, αυτοί δεν είναι λευκοί αλλά το αντίθετο), παρακάλεσαν τον δημιουργό να δόση ακόμα μια παράταση και έδωσε 20 γήινα χρόνια. Τότε καλέστηκαν από όλο τον γαλαξία εξελιγμένες ψυχές και σπάρτικε ο πλανήτης παντού. Εμείς οι άνθρωποι τους δώσαμε το όνομα  ιντικο. Η κάθε ψυχή έδωσε τα δικά της δώρα από τον εξελιγμένο αστρικό σύστημα που προήρθε. Άρχισε λυπών ο ηλιακός λόγος να απλώνετε παντού στον πλανήτη. Έγινε είσοδός της γνώσης αυτής από την Έλενα Πετροβα Πλαβασκη πριν από 150 χρόνια περίπου. Επειδή ο πλανήτης ήταν υπό ερπετική κατοχή τα βιβλία γράφτηκαν με κώδικες όπου δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά παρά μόνο από λίγους. Αυτό έγινε για σκοπούς ασφαλείας ώστε να μην χρησιμοποιηθεί η γνώση από την γνωστή τότε μαύρη  εξουσία της εκκλησίας που την έτρεχαν συνεχώς να την σκοτώσουν.  Για αυτό το λόγο που δεν κατανοούσαν τα γραπτά της από πολλούς παρεξηγείτε η Πλαβάσκη και της δίνουν διάφορα χαρακτηρίστηκα επίθετα. Υπάρχει τρόπος να διαβάσεις αυτά τα βιβλία. Αν δεν το γνωρίζει ο αναγνώστης τότε παίρνει μόνο το 1/20 από τη γνώση αυτή και χάνει την ουσία της ενεργειακής κρυμμένης μύησης.

Απλά για όποιους μπορούν πηγαίνετε να την βρείτε στα άυλα πεδία της 3ης χρυσής πυραμίδας και να τη ρωτήσετε ώστε να κατανοήσετε το φωτεινό έργο της. Αυτή τη στιγμή η Πλαβάσκη εκπαιδεύετε για να περάσει διδάσκαλος κοχάν για τις αχτίνες. Για όσους δεν μπορούν να δουν με αυτό τον τρόπο θα δώσουν τη δικήν τους υποθετική θετική εξήγηση αλλά και άλλοι αρνητικές συχνότητες σε αυτήν και τη γνώση που μας έδωσε. Και στις δυο περιπτώσεις δεν είναι η αλήθεια αλλά μια υπόθεση του μυαλού τους.

Αφού λυπών άρχισαν οι γενιές ιντικο από το 60 και μετα τότε κανένας δεν έχει δικαιολογία δεν ήξερα. Όχι απλά, δεν ήθελες, βαριόσουν, κόλλησες στην ύλη, στη περηφάνια σου και στην συνεχή αναζήτηση της ικανοποιήσεις, βολεύτηκες. Δεν υπάρχουν λυπών δικαιολογίες από κανέναν. Δόθηκαν πολλές ευκαιρίες σε κάθε άνθρωπο στη πορεία της ζωής του για να ψάξει το μέσα του. Άλλος τις πήρε και άλλος της κλώτσησε. Ελεύθερη βούληση.

Άρα με όλα αυτά τα παραφουσκωμένα  που συμβαίνουν φίλοι μου δεν πρόκειται να συμβεί κανένας πυρηνικός πόλεμος, κανένας παγκόσμιος πόλεμος, κανένα ολοκαύτωμα αμάχου αθώου πληθυσμού παρά μόνο πολύ μεμονωμένες περιπτώσεις που δεν πήραν τα μέτρα τους. Όλα λειτουργούν από τη μια πλευρά εδώ και πολλή καιρό. Από τη πλευρά του φωτός. Εξάλλου το δήλωσε ξεκάθαρα και ο Κρυον. Το θέμα τώρα δεν θα τελείωση όπως νομίζουμε και πάλι όλα μέλι γάλα. Όχι φίλοι μου, θα μας δοθεί η τελευταία ευκαιρία για την εξέλιξη της ψυχής μας. Θέλοντας και μη , γίνετε διαχωρισμός των ηδών και δεν το κάνει κανένας αυτό αλλά οι ψυχές από μόνες τους το έχουν επιλέξει. Αυτοι που δεν αναγνωρίζουν τη πραγματικότητα του ματριχ και ακόμα είναι κολλημένοι στη ύλη και στην αναζήτηση της ικανοποίησης θα έχουν και αυτοί ακόμα ευκαιρίες να αλλάξουν . Αλλιώς θα συνεχίσουν το παιγνίδι της επανενσαρκοσης για άλλα 26 000 χρόνια σε ένα άλλο πλανήτη τριτοδιάστατο. Βαρετό δεν νομίζετε ???

Για αυτό φίλοι μου ελαφρύνετε, συγχωρείστε, βρείτε την ειρήνη μέσα σας, αναζητήστε την χαρά μέσα σας και σταματήστε της ασύστολη επιθυμία για ψευδή ικανοποίηση. Η χαρά είναι μέσα σας, είναι η αίσθηση της ψυχής όταν ανοίγει και η κίνηση αυτής της ενέργεια λέγετε αγάπη!!!

Τροφή για σκέψη και άμεση δράση !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου