Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

 


Ενεργειακός Καθαρισμός κτιρίων

Ενεργειακός Καθαρισμός κτιρίων

Τι είναι πράγματι ο ενεργειακός καθαρισμός κτηρίων???

Ο ενεργειακός καθαρισμός λοιπόν γίνετε για να αλλάζεται οτιδήποτε μέσα στο κτήριο που δεν εξυπηρετεί τη ροή της ζωής και της αγάπης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που χρησιμοποιούνται και αυτό έχει να κάνει με το άτομο και την κουλτούρα και τον τρόπο που εκπαιδεύτηκε, αλλά όχι όμως με μια τεχνική περιορισμένης εμβέλειας.

Γίνετε μια κάθαρση , ένα πλύσιμο σε κάθε γωνιά του κτιρίου από άκρη σε άκρη.  Αν είναι σπίτι που μένουν άνθρωποι είναι διαφορετική η προσέγγιση από το κτίριο εργασίας ή κατάστημα, και ακόμα περισσότερο πολύπλοκο σε μεγάλες εταιρείες με πολλά άτομα που εργάζονται μέσα. Όλα όμως αρχίζουν από το σπίτι. Εκεί που ζει και κοιμάται ο άνθρωπος. Αυτή την ενέργεια θα μεταφέρει και στην εργασία του και σε όποιο δύποτε άλλο χώρο δημιουργήσει. Άρα το καλύτερο να αρχίζει την ανοικοδόμηση της ενέργειας του από το σπίτι του και μετα να μεταφέρετε στην εργασία του αν χρειάζεται, επειδή το σπίτι θα επηρεάσει τα άλλα. Το σπίτι είναι ο πυρήνας που τρέφονται, ή δημιουργούνται και επεκτείνονται οι ενέργειες του ανθρώπου παντού στη ζωή του. Αλλάζοντας και μετουσιώνοντας τις ενέργειες του σπιτιού του ανθρώπου θα επηρεαστούν και όλα τα άλλα γύρω του.

 Από ποιους  γίνετε  ο καθαρισμός κτηρίων???

Επιβάλλετε να γίνετε από εκπαιδευμένο και μυημένο θεραπευτή με ανοικτά κανάλια επικοινωνίας σε ανώτερο βαθμό και όχι απλά γνώστης μιας τεχνικής που έμαθε σε ένα σεμινάριο. Χρειάζεται να είναι στο δρόμο της μύησης της πνευματικής αυτογνωσίας με τους άυλους φωτεινούς οδηγούς του από τις υψηλές διαστάσεις του αρχαγγελικού πεδίου των επτά ακτινών.  Σκεφθείτε αν πάει κάποιος να καθαρίσει ένα κτίριο και δεν μπορεί να δει την ενέργεια ή τα τυχόν πνεύματα που είναι μέσα. Πως θα κάνη εργασία στα τυφλά, με το καπνηστήρι ??? Υπάρχει όμως και η μεμονωμένη σπάνιά ομάδα καθαριστών που χρησιμοποιούνται από το πνεύμα καθώς ο αντιπρόσωπος τους πέφτει σε λήθαργο. Δεν γνωρίζουμε όμως πια και τί πνεύματα τον χρησιμοποιούν.

Έτσι μπορεί μέσω του να λειτουργήσει το αρχαγγελικό πεδίο  να καθαρίσει και να μετουσιώσει τις ενέργειες του κτιρίου.  Δεν χρειάζεται να περάσει από εκπαίδευσή πολλών και διαφόρων τεχνικών με διπλώματα, αλλά να μένη κοντά σε μια πηγή ή δάσκαλο για μερικά χρόνια μέχρι να ανάψει ο εσωτερικώς του φάρος και να αγγίξει τις ανώτερες σφαίρες της ύπαρξης του.  Όταν γίνει αυτό τότε εκπαιδεύετε και μυείτε σε οποιοδήποτε θέμα από το αρχαγγελικό πεδίο, δεν χρειάζεται ενσαρκωμένο δάσκαλο πια.

Τι μπορεί να βρει στο κτήριο και πως να το χειριστή???

Τώρα τι θα βρει στο κτήριο και πως θα το χειρίστη,  έχει μεγάλη σχέση με την  επέκταση της απόκτησης των ικανοτήτων του μαθητή προς μυημένο, σε σώμα. Συνήθως υπάρχουν κολλημένα πνεύματα στα κτήρια που χρειάζεται να τα βοηθήσει να φύγουν. Πριν το κάνει αυτό όμως θα πρέπει να επικοινωνήσει και να βρει γιατί αυτό το πνεύμα κόλλησε εδώ, πως ήρθε στο κτίριο, είναι κολλημένος σε κανένα άνθρωπο, αν ναι πια είναι η προσκόλληση που το έφερε εδώ ανθρώπου και πνεύματος. Όταν το βρει το διορθώνει μετα από επικοινωνία, κλίνη το ρήγμα τις προσκόλλησης πνεύματος και ανθρώπου. Τότε το χαμένο πνεύμα κατανοεί και ζητά βοήθεια για να φύγει, συνήθως αλλά όχι πάντα. Κάποιες φορές επιβάλλετε ανωτέρα βία να το ξεκολλήσει με το ζόρι το πνεύμα, όπου εξασκείτε από το αρχαγγελικό πεδίο και τη υπερμεγέθη νοητική δύναμη του απεσταλμένου μυημένου θεραπευτή. Αν δεν έφτασε σε τέτοια εκπαίδευση και αδύνατή να το κάνη ο θεραπευτής θα θέση σε κίνδυνο τον εαυτό του και του κατοίκους του κτιρίου. Το αρχαγγελικό βασίλειο θα πάρει το πνεύμα με τη βοήθεια του θεραπευτή  που βοηθά στην ανύψωση της χαμένης αυτής ψυχής όπου αποχωρεί και ελευθερώνετε επιστρέφοντας στην εστία. Οι ενέργειες ελαφραίνουν και ρέουν στο χώρο μετα από αυτό.

Άλλα θέματα είναι τα μαγνητικά πεδία που πιθανών να διαπερνούν από το κτήριο όπου δημιουργούν κενώσεις ενέργειας ή πιέσεις ενέργειας. Και στις δύο περιπτώσεις είναι ένα δηλητηριώδες πεδίο που άμα περνά μέσα από το δωμάτιο τότε έχουμε δύσκολες δυσλειτουργίες και στη χειρότερη περίπτωση χρόνιες ασθένειες και αυτοάνοσα σοβαρά μέχρι θανάτους. Ένας μυημένος θεραπευτής μπορεί να τα κλείσει αυτά τα πεδία και να βρει λύση για το δωμάτιο,  μαζί με το αρχαγγελικό βασίλειο, ώστε τα άτομα να έχουν μια ήρεμη υγειές ζωή όσο γίνετε. Αν δεν είναι μυημένος θα χρησιμοποίηση διάφορες τεχνικές και μπιχλιμπίδια ανεπαρκής που κοστίζουν πολλά και αποδίδουν λίγο και πρόσκαιρα. Υπάρχει αρχαγγελική ειδική ομάδα που είναι για το καθαρισμό κτηρίων και ο θεραπευτής είναι γνώστης αυτής της ομάδας όπου και εργάζονται μαζί.

Ο μυημένος δεν χρειάζεται τεχνικές γιατί του δίνη το πνεύμα το τρόπο να εργαστεί και πως να εργαστεί γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Με λίγα λόγια τον μαθητή τον τελειοποιεί η εργασία που κάνει καθώς προσφέρει και μέσα από την προσφορά μαθαίνει και ο ίδιος όπου γίνετε μυημένος μάστερ με ότι καταπιάνεται.

Όλο και περισσότεροι χώροι χρειάζονται καθάρισμα ώστε να είναι ελεύθεροι άνθρωποι και Γαία να ακολουθήσουν την απρόσκοπτη εξέλιξίν τους στο φως. Όλο και περισσότερη ανάγκη για  μυημένους δάσκαλους και θεραπευτές χρειάζονται τώρα να μπουν στη δράση για να δείξουν την ανιδιοτέλεια και υπηρεσία στην ανθρωπότητα. Όλο και περισσότεροι δάσκαλοι - θεραπευτές,  νέα παιδιά  έρχονται στο πλανήτη ενθυμούμενοι  όλες τις γνώσεις τους τα οποία δεν χρειάζονται εκπαίδευσή αλλά μόνο αποδοχή και αγάπη προς την διαφορετικότητα που κουβαλούν στις αποσκευές τις φωτεινής ψυχής  τους !!!

Τροφή για σκέψη και άμεση δράση !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου